Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Filosofia si Principiile Dr. Vlad Alexandru Georgeanu

 

Sunt la fel de fascinat si astazi, ca si acum 20 de ani cand am descoperit ortopedia, de minunile corpului uman si de complexitatea aparatului locomotor. Sunt incantat de progresul realizat de medicina si continui sa explorez ultimele tehnici medicale pentru a le oferi pacientilor mei cea mai potrivita cale de tratament, desi in continuare, in multe cazuri, metodele traditionale dau rezultate foarte bune.

Cred ca orice organism este unic si trebuie privit ca un tot unitar. Iau in considerare istoricul medical si toate punctele de vedere ale medicilor curanti de dinaintea mea, insa imi construiesc prin propria-mi investigatie o imagine independenta legata de situatia fiecarui pacient.

Desi sunt pasionat de chirurgie, recurg intotdeauna la bisturiu doar ca ultima optiune pentru a urma cea mai potrivita cale de tratament. Sunt norocos ca am lucrat si am posibilitatea sa lucrez alaturi de specialisti de prim rang din ortopedia genunchiului, si ca am access la cele mai noi tehnici chirurgicale (artroscopice si clasice), materiale si biomateriale din domeniu.

Am mare incredere avand expertiza acumulata in tratamentul afectiunilor de genunchi ca veti benefica de servicii la cel mai inalt nivel. Desi tratez o paleta larga de afectiuni ortopedice, sunt pasionat ori de cate ori ma intilnesc cu reconstructia ligamentelor genunchiului, protezarea genunchiului si soldului, artroscopia de umar. In cazul in care am cea mai mica umbra de indoiala in privinta optiunilor de tratament, nu ma sfiesc sa cer ajutorul colegilor mei din tara sau din strainatate.

Tratez pe fiecare pacient individual, asa cum as dori la randul meu sa fiu tratat. In cazul in care va accept ca pacient si ma acceptati ca doctor, va voi prezenta optiunile pe care le aveti, va voi recomanda cea mai buna cale de urmat insa va voi respecta intotdeauna dreptul dumneavoastra de a lua decizia finala.

Sunteti inainte de toate un pacient, nu un client. In mod deliberat evit sa urmez o procedura standard de evaluare a pacientului, cu scopul de a va acorda intreaga mea atentie si de a va intelege situatia medicala precum si ingrijorarile pe care le aveti.

Refuz orice discriminare in ceea ce priveste calitatea actului medical. Ofer diferite variante de consultatii si tratament – Spitalul Monza, Clinica Medsana, Spitalul Sf. Pantelimon – care reflecta doar resursele logistice de care dispun, nu si calitatea serviciului medical pe care-l ofer.  Imi selectez cu grija colaboratorii, fie ei doctori, asistente sau fizioterapeuti, luand in considerare nu doar competentele dovedite, cat si calitatile lor umane.

Imi dedic energie pentru identificarea caii de tratament care vi se potriveste cel mai mult in functie de revenirea la activitatile fizice anterioare, de conditiile post spitalicesti, precum si orice alt aspect important pentru dumneavoastra, ca pacient, de la inconfort pana la chestiuni de ordin estetic.

Ascult ingrijorarile dumneavoastra si caut sa va explic in termeni simpli care sunt optiunile pe care le avem pentru a urma o vindecare usoara, rapida si durabila. Caut mereu tratamente care sa fie neinvasive si nedureroase, in toate fazele – de la investigatii pana la recuperare – si care sa-i readuca pacientului starea de sanatate, tonusul si nu in ultimul rand incredrea in sine.

Telefonul meu personal este deschis in permanenta pacientilor mei carora le raspund imediat ce am aceasta posibilitate, indiferent ca sunt in tara sau in strainatate. In cazul in care nu pot interveni pentru o anumita perioada de timp, ma asigur ca cei in grija carora va las sunt competenti, raspund personal in fata mea si inteleg foarte bine cazului dumnevoastra.